Telefon
WhatsApp
İnstagram

Zeynep Moda Gelinlik & Stüdyo ve Kuaför Plaza1996 yılından bu yana Fuzuli Cad. No: 56/B Malatya adresinde 1500 m2 lik 3 katlı dev showroomuyla hizmet veren Zeynep Moda , Bugün gelişmelerin takipçisi modern bir ekiple nişanlık, gelinlik ve Fotoğraf Portfolyo hizmetiyle Siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktadır.

  • Fuzuli Caddesi. No:56 Merkez / Malatya
  • info@zeynepspoza.com
  • 0 (422) 322 23 53
  • 0 (422) 322 23 53
2022 Göz alıcı gelinlikler

2022 Göz alıcı gelinlikler

EN ZOR KARAR: GELİNLİK SEÇİMİ

Düğün hazırlığı ve gelinlik seçimi dediğimizde her kadın için akan sular durur. Saf beyazlar asırlardır hakim olduğu klasikler arasından seçilir, sezon trendlerine uygun alışılmışın dışında renkler ve modeller arasından karar vermek zorlaşır. En zor karar olarak gösterilen gelinlik seçimi, hayallerimizi süsleyen, en özel gecemizde mükemmel görünmemizi sağlayan modeli bulana kadar devam eder. O kadar çok seçenek var ki dediğinizi duyar gibi oluyoruz. Seçim şansını tabii ki size bırakıyoruz ancak, düğün yapacak gelin adayları için Zeynep Spoza koleksiyonundan, sezonun en özel gelinlikleri arasından hayallerinizi süsleyecek modeli bulabilmeniz için size bazı ipuçları vermek istiyoruz.

Dantel Detayları

 

Bir gelin adayının kuşkusuz öncelikli tercihi dantel işlemelerle hazırlanmış gelinlik modelleri olacaktır. Danteller romantik duruşuyla kalbimizi fethediyor. İncecik ve kusursuz işlemeleriyle mükemmel bir duruş sergiliyor. Oleg Cassini gelinlik koleksiyonundan sizin için seçtiğimiz dantel işlenmiş modellerle hayallerinizi süsleyen modeller arasında yer alıyor.

Prenses Model 

Evlilik hayalleri kuran gelin adayları için prensesler gibi görünmeyi istemek öncelikler arasında ilk sıradadır. Her genç kadının mutlaka denediği Prenses Model, her sezon, her koleksiyonda olduğu gibi  vazgeçilmez modeller arasındadır. Kat kat dantel işlemeler ya da tüllerden hazırlanan kabarık etekler, gelin adaylarını prensesler kadar güzel gösterecek!

A Kesim Model 

Gelin adayları için Harika Duruşlu görünmeyi istemek öncelikler arasında ilk sıradadır. Her genç kadının mutlaka denediği A Model, her sezon, her koleksiyonda olduğu gibi  vazgeçilmez modeller arasındadır. dantel işlemeler A etekler, gelin adaylarını harika  güzel gösterecek!

 

2022 Tasarım Nişanlıklar
18 Ekim 2021, 14:04